Huisje boompje beest

Roos Schlikker

Welkom in de Vinex, de plek waar Ambi Pur alle vieze luchtjes heeft weggesprayd. Heerlijk is het er. Mooi huis, aangeharkte tuin, goede auto voor de deur, twee kinderen – een koningspaar. Echt, gesettelde veertigers Joris en Lydia zouden niet anders willen. Maar dan komt Rob in de wijk wonen – een charmante fotograaf, een bohemien, een ladies man. Rob zet het leven van Joris en Lydia op zijn kop. Joris haalt zijn racefiets uit het vet, schaft een fotocamera aan en begint te dromen over een wereldreis – weg bij de heg! Maar wat gaat er schuil achter de voordeur van Robs propere huis? Lydia hoort verhalen over Rob. Geruchten. Iets met kinderen. Het zal toch niet? Waarom weet niemand waar hij vandaan komt? En wat moet hij van haar puberdochter Sterre? Ze heeft wel gezien hoe hij naar haar kijkt… Huisje boompje beest is een schurende komedie over verboden verlangens in de buitenwijk.
€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025450472
Pagina's
256
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 23 mm
Gepubliceerd
mei 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Door korte hoofdstukjes met wisselend perspectief, houdt Schlikker vaart in haar verhaal en bouwt ze de spanning vakkundig op naar een zinderende finale. [...] Knap hoe de schrijfster in een paar zinnen een herkenbaar type neerzet  – AD Magazine

Heerlijk, zon Vinex-boek. [...] Grappig boek, leuk opgeschreven. – De Limburger