Kaizen

Anna Solyom

elke dag wat meer magie in je leven

In ‘Kaizen’ laat Anna Sólyom zien hoe je dagelijks je leven met kleine stapjes mooier kunt maken. Kaizen is de Japanse uitdrukking voor continue verbetering. Ons dagelijks geluk hangt af van heel veel kleine rituelen die elke dag terugkomen, maar waar we ons vaak helemaal niet van bewust zijn. Opstaan, een kop thee drinken, naar het werk fietsen, met vrienden afspreken of terugkeren naar de oase die we ‘thuis’ noemen. In deze minicursus alledaagse magie met ruim 30 rituelen nodigt Sólyom je uit om geluk te vinden in de kleine momenten die uiteindelijk, als we terugkijken, de sleutel zijn voor een gelukkig leven. Met een voorwoord en een toegift van Francesc Miralles, coauteur van ‘Ikigai’.
€ 15,99 Hardback Op voorraad
ISBN
9789047012719
Pagina's
224
Type
Hardback
Afmeting
188 mm x 132 mm x 21 mm
Gepubliceerd
juni 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die dit boek leest en ook maar een beetje van de inhoud in zijn eigen leven toepast, zich opvallend veel beter zal voelen.’ – Uit het voorwoord van Francesc Miralles, coauteur van Ikigai

Begeleid door Anna Sólyom bereik je in kleine, effectieve stapjes een gelukzaliger leven. – Margriet

Het boek staat vol treffende tips en reminders voor een gelukkig leven. – Bedrock.nl