Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk

Tim Noakes, Jonno Proudfoot, Sally-Ann Creed

In 'De Real Meal Revolutie' leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in 'De Real Meal Revolutie' kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt dit boek je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045037189
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Henny Corver, Pon Ruiter
Afmeting
245 mm x 190 mm x 21 mm
Gepubliceerd
april 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Gerelateerde boeken