Lang en gelukkig

Auteur: Naoise Dolan
Een intieme, scherp humoristische roman over een koppel dat op weg is naar hun bruiloft, en de drie vrienden die hen misschien uit elkaar kunnen drijven.
Celine en Luke, net verloofd, zouden nog lang en gelukkig moeten leven. Maar Celine hecht meer waarde aan haar piano dan aan het traditionele plaatje van huisje, boompje, beestje, en Luke heeft de neiging om vreemd te gaan. Celine's zusje Phoebe zou eigenlijk een serieuze baan moeten zoeken, maar werkt liever in een café. Archie, de ex-geliefde van Luke, zou zijn carrière moeten najagen en Luke uit zijn gedachten moeten zetten, maar hij blijft stilstaan. Vivian, Lukes beste vriendin en andere ex, observeert de anderen met een klinische blik, alsof ze mieren zijn. Terwijl de bruiloftsdag nadert en de levens van deze vijf vrienden en geliefden met elkaar verweven raken, zullen alle personages op zoek moeten gaan naar hun eigen “en ze leefden nog lang en gelukkig”. Maar zullen daarbij ook trouwringen betrokken zijn?
Lees meer
13,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Luisterboek

Bekijk Ebook
Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475475
  • Duur: 06u 48m 02s
  • Vertaler: Lisette Graswinckel
  • Lezer: Klavertje Patijn

Naoise Dolan

Naoise Dolan

Naoise Dolan (Dublin, 1992) debuteerde in 2020 met de roman Opwindende tijden, waarvan er in het Verenigd Koninkrijk meer dan 170.000 exemplaren zijn verkocht. De vertaalrechten werden aan meer dan tien landen verkocht en een tv-verfilming is in de maak.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights