MaxMania (2021)

Koen Vergeer

de weg naar de top

In ‘MaxMania’ duikt schrijver en raceliefhebber Koen Vergeer in de wereld van de Formule 1, en kijkt hij naar de loopbaan van Max Verstappen. De Formule 1 is namelijk niet meer hetzelfde sinds Max Verstappen de wereldtitel in het vizier heeft. Ook de beleving in Nederland is veranderd, nu ‘wij’ een superster hebben in de sport die zo lang onbereikbaar leek en zelfs verafschuwd werd. Max Verstappen brengt een heel nieuw Oranjelegioen op de been. De Formule 1 is een nationale kwestie geworden. Iedereen leeft mee. Wat maakt Verstappen zo speciaal? En wat maakt die Formule 1 zo bijzonder? In MaxMania loopt Koen Vergeer door de pits, fileert hij Vettel en Hamilton en interviewt hij ex-kampioenen die de duistere tijden van vuur en dood nog hebben meegemaakt. En natuurlijk volgt hij Verstappen in alle successen en tegenslagen op weg naar de top. MaxMania ruikt naar benzine en rubber, zindert van de hang naar het ultieme succes. Dichterbij kun je niet komen.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045044163
Pagina's
248
Type
Paperback / softback
Afmeting
211 mm x 136 mm x 20 mm
Gepubliceerd
maart 2021
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Geschreven alsof het een misdaadroman is.’ – Auto Review

‘Vergeers schrijfstijl is jongensachtig spannend en moedigt je aan het boek tot de laatste punt in één ruk uit te lezen.’– Autovisie

‘Koen Vergeer, de enige man in Nederland die literatuur en autosport in één boek kan verenigen.’ – Rob Kamphues