koeN verGeer (1962) is schrijver (o.a. voor het tijdschrift Formule 1) en raceliefhebber. Van zijn hand verschenen 'Le Mans', 'MaxMania' en 'Zandvoort'. Zijn 'De Formule 1-fanaat' geldt als een klassieker in de raceliteratuur. Zijn meest recente boek is 'Kalff'. 

Deel dit met anderen


Boeken van Koen Vergeer

 • Een kleine geschiedenis van de Grote Prijs van Nederland 1948-2020

  ISBN 9789045044613
  Met Max Verstappen op jacht naar de wereldtitel keert de Formule 1 terug naar het circuit van Zandvoort. Koen Vergeer vertelt de geschiedenis van de Grote Prijs op Zandvoort zoals alleen hij dat kan.
 • de weg naar de top

  ISBN 9789045044163
  Max Verstappen gevolgd in al zijn successen en tegenslagen op weg naar de top. MaxMania ruikt naar benzine en rubber, zindert van de hang naar het ultieme succes.
 • leven in de racerij

  ISBN 9789045041513
  In ‘Kalff’ vertelt Koen Vergeer over raceheld Allard Kalff. Er zijn maar weinig mensen die vanuit zoveel verschillende perspectieven over de autosport kunnen praten als Kalff. Eerst nog als jeugdige fan, daarna als aanstormend racetalent (hij trok met zijn broer in een busje door Europa en werd kampioen...
Voornaam
Koen
Achternaam
Vergeer


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda