Misdaadmanifest

Misdaadmanifest - cover
New York jaren ’70, wederom volgens wij Ray’s struggle (Harlem suffle) om overleven zonder van het rechte pad af te dwalen. Lukt hem dat ?
Het zijn de jaren zeventig en de misdaad viert hoogtij in New York. Ray Carney, familieman, huisbaas en (ogenschijnlijk) keurige eigenaar van een goedlopende meubelzaak in Harlem, heeft zijn dubbelleven als heler afgezworen. Hij is vastberaden om op het rechte pad te blijven. Totdat zijn dochter hem smeekt om kaarten voor The Jackson 5. Het kan vast geen kwaad om Munson, zijn oude contactpersoon bij de politie en een beruchte fixer, een gunst te vragen. Munson eist een wederdienst en plotseling wordt het voor Carney ingewikkeld, zelfs levensbedreigend om zich te onttrekken aan het spel... Ondertussen probeert Carneys oude vriend en wapenbroeder Pepper mee te komen met de veranderende mores van de Harlemse onderwereld. En om af en toe een klusje te klaren. Uiteindelijk zullen Carney en Pepper het samen moeten opnemen tegen de ongure, gewelddadige en corrupte machthebbers van hun aftakelende metropool. Maar het juiste doen heeft altijd zijn prijs.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474799
  • Pagina's: 400 pagina's
  • Vertaler: Harm Damsma

Colson Whitehead

Colson Whitehead

Colson Whitehead schreef eerder onder andere 'Sag Harbor', 'De Colossus van New York' en 'De intuïtionist'. Zijn internationale bestseller 'De ondergrondse spoorweg' (2017) werd bekroond met de National Book Award, de Pulitzerprijs, de Arthur C. Clarke Award en een Carnegie Medal. Zijn roman 'De jongens van Nickel' (2019) werd een internationale bestseller en won de Pulitzerprijs. In 2021 verscheen 'Harlem Shuffle', die uitgeroepen werd tot VN Thriller van het Jaar. Zijn nieuwe roman 'Misdaadmanifest' zal in juli 2023 verschijnen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights