Reikhalzend verlangen

Freek de Jonge

memoires 2

‘Reikhalzend verlangen’ van Freek de Jonge: tussen braafheid en bravoure. De jonge, gevoelige Freek leeft in een wereld vol tegenstellingen. Tussen zijn redderende, aanwezige moeder en zijn zachtmoedige, afwezige vader. Tussen Karel Appel en Anton Pieck. Tussen de rock-’n-roll van Bill Haley en uit het hoofd te leren Bijbelverhalen. Tussen het opvolgen van zijn domineesvader en de roeping voor het toneel. ‘Reikhalzend verlangen’ bevat ‘Zaansch Veem’, het debuut van Freek de Jonge uit 1987, alsmede een aantal andere verhalen uit die tijd.Reikhalzend verlangen vormt deel 2 van zijn memoires. Deel 1 – de jaren in Friesland (titel Kom Verder!) verscheen oktober 2021 Deel 3 – in Zeeland, verschijningsdatum nog niet bekend Deel 4 – in Amsterdam, verschijningdatum nog niet bekend Alle delen zijn los te lezen.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025451462
Pagina's
304
Type
Paperback / softback
Afmeting
212 mm x 136 mm x 28 mm
Gepubliceerd
maart 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Stuk voor stuk fascineren de verhalen, omdat ze herkenbaar zijn en tegelijkertijd zo duidelijk maken dat de geest die toen in de fles zat, totaal is verdampt. – Nederlands Dagblad

In dit tweede deel van zijn memoires laat Freek de Jonge ons met hem meeleven. - Nouveau