Studio haiku

Lotte Dodion

In ‘Studio Haiku’ gidst dichter en haiku-reisgids Lotte Dodion je stap voor stap door de wonderlijke mogelijkheden van de haiku. De haiku is een korte en krachtige Japanse dichtvorm die traditioneel om natuur draait. Maar haiku is zoveel meer dan oude regels en pure natuurbeelden. Het is een heerlijk speelveld om je gedachten, gevoelens, observaties én kwinkslagen te vangen. Lotte Dodion breekt de regels van wat haiku zogezegd moet zijn. Met korte instructies, sappige weetjes en frisse voorbeelden toont ze je wat haiku allemaal zou kunnen zijn. Als cheerleader moedigt ze je langs de kantlijn aan om het vooral zelf te proberen. Voor iedereen die met taal wil spelen: hier is haiku!
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025471989
Pagina's
224
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 171 mm x 16 mm
Gepubliceerd
september 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Aanstekelijke, frisse bundel vol weetjes over de van oorsprong Japanse haiku. […] Met aanstekelijk enthousiasme vertelt Dodion […] over de eenvoud van taal in een haiku […].

- Trouw

Studio Haiku is een prettig vormgegeven boek, op opgewekte toon geschreven, vol inspiratie.

- Boekenkrant
Verified by MonsterInsights