Troost voor werkende mensen

‘Troost voor werkende mensen is een lieve moeder met een zakdoek en een ijsje in de aanslag – en niets werkt effectiever.’ – Susan Smit, Happinez

Dit boek is geen zelfhulpboek. Het is een inspirerende blik op hoe we leven en werken. Want dat is de afgelopen tien jaar nou niet bepaald simpeler geworden. De stress- en burn-outcijfers blijven maar stijgen; inmiddels heeft een kwart van onze pubers psychische problemen, en hybride werken mag dan efficiënt zijn, het maakt ons ook eenzamer.

Busscher schreef 'Troost voor werkende mensen' als medemens die ons lijden herkent omdat hij het zelf ook meemaakte. In zijn nuchtere en luchtige stijl schrijft hij over de rol van onbewuste patronen, sociale conventies en over wat verwachtingen over onszelf en anderen met ons zelfbeeld doen. Hij schrijft zoals hij spreekt: direct, relativerend en altijd met humor. Dit boek verwarmt het hart en verrijkt de geest.

Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047004264

Dit boek in de media

’Troost voor werkende mensen is een lieve moeder met een zakdoek en een ijsje in de aanslag - en niets werkt effectiever.'

Happinez

‘Organisatiedeskundige Jeroen Busscher laat op vermakelijke wijze zien hoe de mens op zijn werk hopeloos kan lijden.’

Trouw

‘Stress, frustratie, zinloosheid; op de werkvloer krijgen we heel wat voor onze kiezen. Jeroen Busscher biedt troost.’

Management Team

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher, 1964, studeerde af als beeldend kunstenaar aan de Rietveld Academie. Na korte en hevige carrière als kunstenaar richtte hij in 1995 Malgil op. Malgil begon als evenementenbureau maar ontwikkelde zich door tot een ontwerpbureau voor organisatiecultuur interventies. Malgil won voor haar concepten een gouden en een bronzen Giraffe en een EVA.

Sinds 2005 werkt Jeroen als zelfstandig consultant. Hij geeft seminars, lezingen en is werkzaam als dagvoorzitter en leiderschapstrainer. Daarnaast is Jeroen Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland. Van 2005 tot 2007 was hij tevens Chef Interventie bij de Baak VNO-NCW.

Foto: Diederik de Klerk

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights