Vaste grond

Auteur: Bianca Boer
In hartveroverende, soms schrijnende poëzie onderzoekt Bianca Boer de veranderende rollen in het leven: een dochter, een moeder, een vrouw, een schrijver, een kunstenaar.
In ‘Vaste grond’ vraagt Bianca Boer zich af hoe het is om naast iemand te staan die zichzelf verliest, en daarmee een verhaal waar jij deel van uitmaakt? In de gedichten in deze bundel geeft het lyrisch ik haar dementerende moeder haar verhaal terug. De bundel is een plattegrond vol routes naar wat overblijft als de grond langzaam verschuift. In hartveroverende, soms schrijnende poëzie onderzoekt Boer de veranderende rollen in het leven: een dochter, een moeder, een vrouw, een schrijver, een kunstenaar.
Lees meer
20,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
 • Gratis verzending
 • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

 • Taal: Nederlands
 • ISBN: 9789025473198
 • Pagina's: 64 pagina's
 • Literaire prijzen:

  Bianca Boer

  Bianca Boer

  Bianca Boer (1976) is schrijver, dichter en schrijfdocent. Ze won de Nieuw Proza Prijs, publiceerde in 'De Gids', 'Tirade' en 'Passionate' en trad onder meer op tijdens Crossing Border. In 2007 werd haar verhalenbundel 'Troost en de geur van koffie' genomineerd voor de Selexyz Debuutprijs. In 2010 verscheen de dichtbundel 'Vliegen en andere vogels' en eind 2017 verscheen 'Auch das ist Geschichte, Ein poetischer Dialog in Briefen', waarin ze met de twee Duitse dichters Ellen Widmaier en Katharina Bauer van gedachten wisselt over kunst, schrijven en literatuur. Haar nieuwe roman 'Draaidagen' is verschenen in de zomer van 2019. 

  Ook schrijft Bianca Boer theaterteksten, bijvoorbeeld voor de locatievoorstelling 'De paardenmonologen' onder regie van Wim Staessens, die te zien was op Oerol 2010.

  Volg Bianca Boer op Twitter: @biancaboer, of ga naar www.biancaboer.nl.

  Het nieuwste werk van Bianca Boer, 'Vaste grond', zal verschijnen in augustus 2022.

  (Foto: Fjodor Buis)

  Meer boeken van deze auteur
  Geverifieerd door MonsterInsights