Waarom we mediteren

Daniel Goleman, Tsoknyi Rinpoche

De wetenschap en praktijk van een kalmere geest

In Waarom we mediteren laten bestsellerauteur Daniel Goleman en gerenommeerd meditatieleraar Tsoknyi Rinpoche zien hoe meditatie een tegengif kan zijn voor ons gejaagde bestaan. In onze moderne en hectische maatschappij voelen velen zich overweldigd, paniekerig en gespannen. In hoofdstukken over onder andere ademhaling, compassie en bezorgdheid delen ze wetenschappelijk bewezen en gemakkelijk uit te voeren oefeningen die je zullen helpen mentale obstakels aan te pakken. Door oosterse tradities te combineren met neurowetenschappelijk onderzoek bieden Goleman en Rinpoche een frisse kijk op meditatie. Deze gids zal je geest kalmeren en bevrijden, of je nu bekend bent met mediteren of niet.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045045115
Pagina's
240
Type
Paperback / softback
Vertaler
Barbara Lampe
Afmeting
209 mm x 136 mm x 23 mm
Gepubliceerd
november 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

In dit boek van de toonaangevende meditatieleraar Tsoknyi Rinpoche en psycholoog Daniel Goleman krijg je naast waardevolle inzichten uit de wetenschap ook nieuwe, praktische tips die je helpen om nu wél te starten met mediteren of je meditatiebeoefening naar een volgend niveau te brengen.

- Psychologie Magazine