Gezondheid

 
 
  • ISBN 9789045028255
    Wie zelf kookt, weet dat er werelden van verschil bestaan tussen recept en eindproduct. Of het gerecht op tafel nu tot triomf of teleurstelling leidt, bij het lezen van het kookboek heerst vooral twijfel. Hoe groot precies is een `klontje ? Is een `toefje meer of juist minder dan een `klodder ? Hoe groot is een middelgrote ui? En wat is het verschil tussen `fijnsnijden en `fijnhakken ? De keukenwijsneus wil het allemaal weten en zoekt het tot in de puntjes uit, wat zijn kookkunsten...
    € 15,00
 

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

  • Afgelopen jaar zijn vijftien werken uit het LJ Veen Klassiekfonds beschikbaar gemaakt voor het luisterend publiek,… https://t.co/VEI0mFlmVQ
  • Het boek 'Waarom? Daarom!' van Roué Verveer is de 25.000 verkochte exemplaren gepasseerd! Gefeliciteerd @roueverveer!
  • @evavriend was te gast bij de podcast van @HistorischCafe - een gesprek over haar boek 'Eens ging de zee hier tekee… https://t.co/BEjT9ZhhQT
  • Marjoleine Kars schreef het boek 'Bloed in de rivier', over een slavenopstand in 1763 (verschijnt 26 januari). Op 2… https://t.co/0XhBEc99dh
  • RT @Athenaeum: 'Nu ik mijn lichaam — maar nu is een vlinder van glas mijn een voorname pretentie het li… https://t.co/e5AsyYvxZb