Adriaan van Dis geeft lezing over oud worden en jong blijven in Bunschoten-Spakenburg

Op woensdag 16 november is Adriaan van Dis te gast in Restaurant de Mandemaaker in Bunschoten. Daar zal hij ter gelegenheid van het 75-jarige jubileum van de bibliotheek Bunschoten en de campagne ‘Nederland Leest’ een lezing geven rondom het thema oud worden en jong blijven.

De lezing vindt plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De entree bedraagt € 10,-. Een consumptie en het boek Mevrouw mijn moeder Yvonne Keuls, dit jaar verkozen tot Nederland Leest-boek, zijn inbegrepen.

Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht
 • Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge

  26 januari 2023

  Zondag 19 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge. Het wordt een bijzondere boekvoorstelling voor iedere...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights