Adriaan van Dis geeft lezing over oud worden en jong blijven in Bunschoten-Spakenburg

Op woensdag 16 november is Adriaan van Dis te gast in Restaurant de Mandemaaker in Bunschoten. Daar zal hij ter gelegenheid van het 75-jarige jubileum van de bibliotheek Bunschoten en de campagne ‘Nederland Leest’ een lezing geven rondom het thema oud worden en jong blijven.

De lezing vindt plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De entree bedraagt € 10,-. Een consumptie en het boek Mevrouw mijn moeder Yvonne Keuls, dit jaar verkozen tot Nederland Leest-boek, zijn inbegrepen.

Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Jan Brokken en Charlotte Van den Broeck bij Donner Rotterdam in gesprek over De Gouden Ganzenveer

  28 november 2023

  Jan Brokken ontving dit jaar De Gouden Ganzenveer voor zijn oeuvre. Hij mocht de aanmoedigingsprijs, de Jonge Veer, uitdelen aan een talent onder de 35, dat zich onderscheidt door een virtuoze...

  Lees het hele bericht
 • Johan Kuiper over ‘De kleine Napoleon’ bij Athenaeum Boekhandel Spui

  27 november 2023

  Op woensdag 6 december is Johan Kuiper te gast bij Athenaeum Boekhandel Spui. Hier zal hij in gesprek gaan met Bob Kappen over zijn net verschenen boek De kleine Napoleon. Biografie van een mythe....

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights