Adriaan van Dis op Woordnacht

Op vrijdag 28 oktober is Adriaan van Dis te zien op het driedaagse festival Woordnacht. Van Dis is te gast bij het programma De Blauwe Planeet, en zal met Jeroen Vullings in gesprek gaan over diverse, actuele onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals de cancel culture en democratische waarden.

Het gesprek vindt plaats tussen 22.15 uur en 22.45 uur, op Het Nieuwe Instituut te Rotterdam. Kaarten voor het festival zijn online te koop: een ticket voor de vrijdag kost € 15,- en een passe partout voor het gehele weekend € 25,00.

Meer informatie over het festival en de ticketverkoop is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Daan Heerma van Voss te gast bij Cultuurpodium Porgy en Bess

  26 februari 2024

  Op donderdag 21 maart is Daan Heerma van Voss te gast bij Cultuurpodium Porgy en Bess. Hier zal hij in gesprek gaan over zijn nieuwe boek Geen vaarwel vandaag.  Locatie: Cultuurpodium Porgy en Bes...

  Lees het hele bericht
 • Charles Groenhuijsen bij Paagman over Super Tuesday

  23 februari 2024

  Donderdag 29 februari a.s. zijn Amerikakenners Charles Groenhuijsen en Willem Post om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij evalueren de Amerikaan...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights