Adriaan van Dis op Woordnacht

Op vrijdag 28 oktober is Adriaan van Dis te zien op het driedaagse festival Woordnacht. Van Dis is te gast bij het programma De Blauwe Planeet, en zal met Jeroen Vullings in gesprek gaan over diverse, actuele onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals de cancel culture en democratische waarden.

Het gesprek vindt plaats tussen 22.15 uur en 22.45 uur, op Het Nieuwe Instituut te Rotterdam. Kaarten voor het festival zijn online te koop: een ticket voor de vrijdag kost € 15,- en een passe partout voor het gehele weekend € 25,00.

Meer informatie over het festival en de ticketverkoop is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht
 • Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge

  26 januari 2023

  Zondag 19 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge. Het wordt een bijzondere boekvoorstelling voor iedere...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights