Adriaan van Dis te gast bij Overlezen in de Warande, Turnhout (BE)

Op  zondag 13 november is Adriaan van Dis te gast bij cultuurhuis de Warande in Turnhout, waar hij deelneemt aan het programma Overlezen. Hij praat daar over zijn leven, oeuvre en leest voor uit zijn werk. Daarnaast wordt er livemuziek verzorgd en vindt er een boekentombola plaats.

Het programma vindt plaats tussen 10.30 en 12.30 uur. Tickets kosten € 12,- en jongeren van onder de 26 kunnen voor € 9,- naar binnen. Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht
 • Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge

  26 januari 2023

  Zondag 19 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge. Het wordt een bijzondere boekvoorstelling voor iedere...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights