Adriaan van Dis te gast bij Overlezen in de Warande, Turnhout (BE)

Op  zondag 13 november is Adriaan van Dis te gast bij cultuurhuis de Warande in Turnhout, waar hij deelneemt aan het programma Overlezen. Hij praat daar over zijn leven, oeuvre en leest voor uit zijn werk. Daarnaast wordt er livemuziek verzorgd en vindt er een boekentombola plaats.

Het programma vindt plaats tussen 10.30 en 12.30 uur. Tickets kosten € 12,- en jongeren van onder de 26 kunnen voor € 9,- naar binnen. Meer informatie over het programma is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Interview met Johan Kuiper bij het Historisch Café in Amsterdam

  4 december 2023

  Op 13 december is historicus Johan Kuiper te gast bij het Historisch Café. In zijn net verschenen boek De kleine Napoleon. Biografie van een mythe. toont Kuiper aan dat de mythe die al generaties ron...

  Lees het hele bericht
 • Johan Kuiper te gast bij De Balie over ‘De kleine Napoleon’

  29 november 2023

  Op vrijdag 1 december is Johan Kuiper te gast bij het programma Plein Publiek van De Balie in Amsterdam. Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers. Programmamaker Sophie Rutenfra...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights