Adriaan van Dis te gast bij Wintertuinfestival

Op maandag 10 april, tweede paasdag, zal Adriaan van Dis te gast zijn bij het Wintertuinfestival in Nijmegen. Hij zal samen met auteur Clarice Gargard aanschuiven bij het Grote Gesprek. Het Grote Gesprek gaat over de invloed van fictie op het bepalen, en voortdurend herbepalen, van de plek van schrijvers en de literatuur in onze maatschappij. Het belooft een interessante festivaldag te worden met een prachtig programma.

Meer informatie vindt u hier. Tickets kunt u hier online aanschaffen.

 

 

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights