Adriaan van Dis te gast op symposium rondom Willem Bilderdijk

Op vrijdag 25 november 2022 is Adriaan van Dis te gast op het symposium ‘Reizen in de tijd van Bilderdijk’, dat wordt georganiseerd door de Werkgroep Bilderdijk. De middag vindt plaats in de bibliotheek van Universiteit Leiden. Toegang is gratis.

Op het symposium zal Adriaan van Dis het Jaarboek Bilderdijk 2022 in ontvangst nemen. Andere sprekers zijn Rick Honings, Marita Mathijsen, Alina Viermann en Tom van Kalmthout. Singer-songwriter Eveline de Bruin verzorgt een muzikaal intermezzo.

Meer informatie over het programma en de aanmelding is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Boeklancering ‘De nee club’ met Lise Vesterlund

  1 december 2022

  Op maandag 12 december organiseert FEM de boeklancering van De nee club, geschreven door Linda Babcock, Brenda Peyster, Lise Vesterlund & Laurie Weingart. Lise Vesterlund zal een keynote speech ge...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken signeert ‘De kampschilders’ bij Island Boekholt in Amsterdam

  1 december 2022

  Voor uw kerstinkopen: op zaterdag 10 december signeert Jan Brokken zijn nieuwste boek De Kampschilders bij boekwinkel Island Boekholt in Amsterdam. 'Een magnifiek boek' (Philip Dröge), prachtig geïl...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda