Adriaan van Dis te gast op symposium rondom Willem Bilderdijk

Op vrijdag 25 november 2022 is Adriaan van Dis te gast op het symposium ‘Reizen in de tijd van Bilderdijk’, dat wordt georganiseerd door de Werkgroep Bilderdijk. De middag vindt plaats in de bibliotheek van Universiteit Leiden. Toegang is gratis.

Op het symposium zal Adriaan van Dis het Jaarboek Bilderdijk 2022 in ontvangst nemen. Andere sprekers zijn Rick Honings, Marita Mathijsen, Alina Viermann en Tom van Kalmthout. Singer-songwriter Eveline de Bruin verzorgt een muzikaal intermezzo.

Meer informatie over het programma en de aanmelding is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht
 • Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge

  26 januari 2023

  Zondag 19 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge. Het wordt een bijzondere boekvoorstelling voor iedere...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights