Adriaan van Dis te gast op symposium rondom Willem Bilderdijk

Op vrijdag 25 november 2022 is Adriaan van Dis te gast op het symposium ‘Reizen in de tijd van Bilderdijk’, dat wordt georganiseerd door de Werkgroep Bilderdijk. De middag vindt plaats in de bibliotheek van Universiteit Leiden. Toegang is gratis.

Op het symposium zal Adriaan van Dis het Jaarboek Bilderdijk 2022 in ontvangst nemen. Andere sprekers zijn Rick Honings, Marita Mathijsen, Alina Viermann en Tom van Kalmthout. Singer-songwriter Eveline de Bruin verzorgt een muzikaal intermezzo.

Meer informatie over het programma en de aanmelding is hier te vinden.

Meer nieuws

 • Johan Kuiper te gast bij De Balie over ‘De kleine Napoleon’

  29 november 2023

  Op vrijdag 1 december is Johan Kuiper te gast bij het programma Plein Publiek van De Balie in Amsterdam. Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers. Programmamaker Sophie Rutenfra...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken over ‘De tuinen van Buitenzorg’ op dinerlezing in Zwiggelte (Dr)

  29 november 2023

  Op dinsdagavond 12 december geeft Jan Brokken een dinerlezing over zijn boek De tuinen van Buitenzorg in restaurant De Klipper in Zweggelte (Dr). De organisatie is in handen van Truus Truffel i.s.m. B...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights