Anna Bijns Lezing met Lionel Shriver

Lionel Shriver geeft woensdag 6 november de Anna Bijns Lezing. De lezing zal gaan over het belang van aandacht voor vrouwen in de literatuur. Na afloop van de lezing wordt Shriver geïnterviewd, waarbij ook het publiek vragen kan stellen.

De Anna Bijns Lezing begint om 20.00 uur in de Vondelkerk te Amsterdam. Kaarten zijn hier te verkrijgen en meer informatie vindt u op de website van de Anna Bijns Prijs.

Lionel Shriver werd bekend met haar de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, dat ook is verfilmd. Recentelijk verscheen haar nieuwe roman, Big Brother. Zowel de VolkskrantHet Parool als De Standaard beoordeelde dit moet met vier sterren.

Voor zijn televisieprogramma Boeken op reis maakte Wim Brands pas geleden nog een uitzending met Lionel Shriver. Dit interview is hier terug te zien.

Meer nieuws

 • Boeklancering ‘De nee club’ met Lise Vesterlund

  1 december 2022

  Op maandag 12 december organiseert FEM de boeklancering van De nee club, geschreven door Linda Babcock, Brenda Peyster, Lise Vesterlund & Laurie Weingart. Lise Vesterlund zal een keynote speech ge...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken signeert ‘De kampschilders’ bij Island Boekholt in Amsterdam

  1 december 2022

  Voor uw kerstinkopen: op zaterdag 10 december signeert Jan Brokken zijn nieuwste boek De Kampschilders bij boekwinkel Island Boekholt in Amsterdam. 'Een magnifiek boek' (Philip Dröge), prachtig geïl...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda