Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastricht ter gelegenheid van het Vocallis Festival. Jan Brokken gaat op zoek naar de wereld van Arvo Pärt, de internationaal vermaarde musici Jeroen van Veen en Joachim Eijlander voeren bekende stukken uit van de Estlandse componist – Fratres, Für Alina en Spiegel im Spiegel – , en minder bekende werken, die ook op hun vertel-cd staan, de dubbel cd De wereld van Arvo Pärt.

 

 

Datum: 25 oktober

aanvang: 19.30 uur

duur: 19.30-21.00 uur

boeken en cd verkoop en signeren: in de pauze

plaats: Boekhandel Dominicanen,

Dominicanerkerkstraat 1,

Maastricht

entree: 19 euro en 10 euro voor jongeren tot 18 jaar; kassaverkoop 21 euro

kaarten online bestellen: festivalvocallis.nl/agenda/atvo-part-en-de-verbeelding

 

Meer nieuws

 • Interview met Johan Kuiper bij het Historisch Café in Amsterdam

  4 december 2023

  Op 13 december is historicus Johan Kuiper te gast bij het Historisch Café. In zijn net verschenen boek De kleine Napoleon. Biografie van een mythe. toont Kuiper aan dat de mythe die al generaties ron...

  Lees het hele bericht
 • Johan Kuiper te gast bij De Balie over ‘De kleine Napoleon’

  29 november 2023

  Op vrijdag 1 december is Johan Kuiper te gast bij het programma Plein Publiek van De Balie in Amsterdam. Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers. Programmamaker Sophie Rutenfra...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights