Boekpresentatie The happy financial van Marjan Heemskerk in Boekhandel Van Piere

Geldzaken: is dat een onderwerp waar je liever niet over nadenkt? Niet met het boek The happy financial. Marjan Heemskerk geeft haar feestelijke boekpresentatie bij Boekhandel Van Piere in Eindhoven op vrijdag 18 oktober om 19:00.

Over The happy financial
Hoe zorg je ervoor dat je geld voor jou gaat werken in plaats van andersom? Met het vijfstappenplan in dit boek heb je snel inzicht in je financiën, bepaal je je langetermijndoelstellingen, kom je erachter wat je écht nodig hebt door middel van een back to basics-periode en bouw je vermogen op.

Of je nu meer wilt overhouden aan het einde van de maand, helemaal financieel onafhankelijk wilt worden of je eigen onderneming een gezonde basis wilt geven: met dit boek zijn financiën niet saai en vervelend, maar juist een manier om je doelen te bereiken.

Marjan Heemskerk (1985) heeft tien jaar ervaring opgedaan als registeraccountant. Sinds 2016 is ze zelfstandig ondernemer en blogt en vlogt ze over financiële zaken op the happy financial, met als doel om geldzaken voor particulieren en ondernemers makkelijk en begrijpelijk te maken. Daarnaast geeft ze college aan Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl. Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over de presentatie hier.

Meer nieuws

 • Fokke Obbema bij Winterzinnen in Dwingeloo

  19 november 2019

  Op zaterdag 28 december vindt in Dwingeloo Winterzinnen plaats. Tussen 16.00 en 20.50 uur kunnen bezoekers genieten van literatuur, muziek, en een maaltijd op een sfeervolle locatie. Fokke Obbema geef...

  Lees het hele bericht
 • Suzanne Rethans te gast in Paagman

  18 november 2019

  Op zaterdag 7 december  is Suzanne Rethans om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zal naar aanleiding van haar boek Begeerd en verguisd een lezing geven. Aa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda