Business Masterclass met Hylke Faber in The School of Life (uitverkocht)

Op donderdag 31 oktober krijg je de kans om een masterclass te volgen van Hylke Faber, de man die ze bij grote Amerikaanse bedrijven, zoals Microsoft inschakelen om managers te leren luisteren naar hun eigen beste ingevingen. Want waarom hebben we toch zo’n moeite om naar onszelf te luisteren?

Slimme mensen nemen niet altijd slimme besluiten. Als de druk hoog is, er veel te doen is en je jezelf wil bewijzen, zie je het soms even niet meer. Terwijl je eigenlijk best weet wat goed is, laat je je leiden door angst en door de verwachtingen van anderen. Zonde.

In zijn masterclass, gebaseerd op zijn boek Tem de krokodil; hoe je groeit door patronen die je klein houden los te laten (Business Contact), leert Hylke Faber je het onderscheid te maken tussen ingevingen die voortkomen uit angst en wijze ingevingen. Hij laat zien wanneer je je laat leiden door je reptielenbrein, wanneer je vatbaar bent voor domme besluiten en hoe je zelf je beste adviseur kunt worden.

De masterclass is bedoeld voor mensen die de uitdaging aan willen gaan om te luisteren naar de kant van henzelf die het beste met hen voor heeft. Het is voor de mensen die niet willen dat ze na jaren goed en hard presteren met een burn-out thuis komen te zitten; voor mensen die veel willen bereiken, maar dat wel op een duurzame manier willen doen.

De spreker
Hylke Faber is de auteur van Tem de krokodil (Business Contact). Bloomberg heeft dit boek uitgeroepen tot een van de tien beste boeken in leiderschap van 2018. Faber werkte jarenlang als succesvolle strategieconsultant in New York. Op een gegeven moment kwam hij zichzelf tegen en ontdekte dat hij op een andere, wijzere en meer compassievolle manier zijn werk en de rest van zijn leven wilde benaderen. Hij begon met het faciliteren en ontwikkelen van coachingsprogramma’s voor meer rust en tevredenheid op de werkvloer en startte het Growth Leaders Network. Inmiddels coacht hij vele CEO’s van grote Amerikaanse bedrijven en helpt hij hen naar hun eigen advies te luisteren. Ook leidt hij de Leader as Coach programma’s op Columbia Business School Executive Education.

Praktische informatie
Datum: Donderdag 31 oktober 2019
Deuren open: 12:30
Start programma: 13:00
Eind programma: 15:00
Taal: Nederlands
Locatie: Circl, Gustav Mahlerplein 1 B

Kijk voor meer informatie hier.

Meer nieuws

 • Conny Braam in Pakhuis de Zwijger

  19 mei 2020

  Woensdag 27 mei gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met Conny Braam in Pakhuis de Zwijger. Braam zal in het gesprek inzicht geven in haar werk en het schrijven van haar laatste roman Wij zijn de wr...

  Lees het hele bericht
 • Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

  19 mei 2020

  Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabine...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda