David van Bodegom in de Chocoladefabriek in Gouda

Op donderdag 7 november is David van Bodegom te gast bij de tweede editie van het Fabriekscafé in de Chocoladefabriek in Gouda. Van Bodegom legt uit wat dieren ons kunnen leren over een lang en gezond leven.

Hoe word je gezond oud? Dat is een vraag waar we graag antwoord op zouden willen. Helaas heb je gezond oud worden niet altijd zelf in de hand. Maar, waar heb je wel invloed op, wat kun je zelf doen om dit te bereiken?

Locatie: Chocoladefabriek, Klein Amerika 20, 2806 CA Gouda
Tijd: 19.30 – 21.00
Toegangsprijs: Het Fabriekscafé wordt georganiseerd door Bibliotheek Gouda in samenwerking met Boekhandel Verkaaik en GoudaFM. Kaarten kosten € 7,50 voor bibliotheekleden en € 15,- voor niet leden en zijn verkrijgbaar via bibliotheekgouda.nl of aan de Servicebalie in de Bibliotheek.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Conny Braam in Pakhuis de Zwijger

  19 mei 2020

  Woensdag 27 mei gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met Conny Braam in Pakhuis de Zwijger. Braam zal in het gesprek inzicht geven in haar werk en het schrijven van haar laatste roman Wij zijn de wr...

  Lees het hele bericht
 • Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

  19 mei 2020

  Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabine...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda