Floor Milikowski bij De Verkiezingsmarathon in De Balie

De Verkiezingsmarathon – een doorlopend, 12-uur-lang gesprek over de samenleving

Er staat veel op het spel deze verkiezingen. Hoe komen we sterker uit de coronacrisis, en wie zorgt daarvoor? Kunnen mijn kinderen later nog een huis kopen? Is er in de toekomst ook nog goede zorg voor iedereen en wat nou als ik mijn baan verlies? Een marathon over wat goed gaat, wat we belangrijk vinden en waar we verandering willen zien.
De Balie organiseert in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij De Verkiezingsmarathon, waarin 12 uur lang op zoek wordt gegaan naar een antwoord op deze vragen. Gesprekken met mensen uit alle hoeken van de samenleving en Nederland.

Met o.a:
Floor Milikowski, Joris Luyendijk, Onno Hoes, Lucille Werner, Neelie Kroes en vele anderen.

6 maart

Meer informatie en de livestream-link: https://debalie.nl/programma/de-verkiezingsmarathon-06-03-2021/

Meer nieuws

 • Schrijversmiddag over ‘De tuinen van Buitenzorg’ in Hardenberg

  19 april 2021

  Op uitnodiging van Rotaryclub Gorinchem en in samenwerking met Boekhandel De Mandarijn geeft Jan Brokken op maandag 26 april van 14.00 tot 15.00 uur via Zoom Meeting een introductie op zijn nieuwste b...

  Lees het hele bericht
 • Thema-avond over angst bij SPUI25

  14 april 2021

  Naar aanleiding van het verschijnen van De bange mens van Daan Heerma van Voss organiseert SPUI25 op woensdag 14 april een thema-avond over angst. Deze avond verkent Heerma van Voss het fenomee...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda