Floor Milikowski te gast bij TorpedoTV

Floor Milikowski, sociaal-geograaf, schreef Een klein land met ​verre uithoeken. Maakt het uit of je wordt geboren in Amsterdam of in Delfzijl? Heeft een tiener in het zuiden van Limburg dezelfde kansen als een leeftijdgenoot in de Randstad?
Ook in Nederland groeit de kloof tussen kansarm en kansrijk, tussen centrum en periferie, tussen macht en onmacht. Banen, kapitaal en hoogopgeleiden concentreren zich in een aantal grote steden. Op andere plekken verdwijnt werkgelegenheid, krimpt de bevolking en moeten ziekenhuizen en scholen hun deuren sluiten.
Hoe willen we dat ons land eruitziet – en wie kan, wil of moet daar invloed op uitoefenen? Sandra Rottenberg zal Milikowski interviewen over haar boek.
Inloop‘ vanaf 20.00 uur, aanvang talkshow 20.30 uur, einde 21.30 uur.
Toegangscode alleen verkrijgbaar met reservering.  Reserveren kan via
reserveren@torpedotheater.nl of bel naar 020 – 4284993.

Toegang: een vrijwillige bijdrage voor het Torpedo Theater.

Meer nieuws

 • Gerdien Verschoor leest voor in de Walburgiskerk in Zutphen

  2 juli 2020

  Onder de titel ‘Een ode aan de kunst, de poëzie en de muziek’ is er op vrijdag 10 juli om 20 uur in de Walburgiskerk in Zutphen een bijzondere avondvoorstelling. De Zutphense auteur en kunsthisto...

  Lees het hele bericht
 • Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg in het Musis & Stadstheater Arnhem

  2 juli 2020

  Donderdag 2 juli staan Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg in het Musis & Stadstheater Arnhem met een voorstelling over 'Nederland onder het systeemplafond'! Begint om 20.00u, er pass...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda