Geert Mak geeft een lezing in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

Op vrijdag 17 februari is Geert Mak te gast bij Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bij hun nieuwe programma ‘Amsterdamse Iconen’. Waarin hij in gesprek zal gaan over zijn werk, leven en zijn band met Amsterdam. Hij zal vertellen waar zijn fascinatie voor geschiedenis vandaan komt en hoe hij het Amsterdam van vandaag ziet.

 

Geert Mak (1946) is journalist en schrijver. Hij schreef onder meer Hoe God verdween uit Jorwerd, De eeuw van mijn vader, De levens van Jan Six, In Europa en Grote verwachtingen. Hij ontving vele prijzen, waaronder De Gouden Ganzenveer, De Gouden Uil en de oeuvreprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Datum: 17 februari

Aanvang: 20.00 uur

Kaartjes: Gratis, klik hier om kaartjes te reserveren.

Locatie: Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Meer nieuws

 • Marja Vuijsje en Bahram Sadeghi in gesprek over Iran tijdens Mandela-dag

  30 januari 2023

  Zondag 5 februari gaan Bahram Sadeghi, auteur van De aanslag die onze levens veranderde, en Marja Vuijsje, auteur van het recent verschenen Volgend jaar in Teheran, met elkaar in gesprek over Iran in ...

  Lees het hele bericht
 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights