Geert Mak: lezing Grote Kerk, Steenwijk uitgesteld

De lezing op 27 maart van Geert Mak over zijn nieuwe boek ‘Grote verwachtingen’ bij de Grote Kerk te Steenwijk is afgelast. Er volgt later een nieuwe datum.

Adres: Kerkstraat 16, Steenwijk (Grote Kerk)
Aanvang: 20.00 uur

 

In zijn nieuwste boek ‘Grote verwachtingen’ vertelt en duidt Geert Mak de recente geschiedenis zoals alleen hij dat kan. Het is het vervolg op het immens succesvolle ‘In Europa’ dat vijftien jaar geleden verscheen. ‘Grote verwachtingen’ gaat over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar ‘In Europa’ eindigde, in 1999.

Meer nieuws

 • Livestream concertlezing bij de presentatie ‘De tuinen van Buitenzorg’ van Jan Brokken

  15 januari 2021

  Concertlezing met Jan Brokken (tekst) en Tobias Borsboom (piano) bij de verschijning van De tuinen van Buitenzorg Als Jan Brokken op de radio De tuinen van Buitenzorg van Leopold Godowsky hoort, ...

  Lees het hele bericht
 • Schrijvers on Stage met Jan Brokken

  15 januari 2021

  Oscar Kocken spreekt in de online editie van Schrijvers on Stage met Jan Brokken, een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het genre literaire non-fictie, romans en reisverhalen. Deze online ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda