Geert Mak staat op het Uitfeest in Utrecht

14 en 15 september is het weer tijd voor hét culturele festival van Utrecht: het Uitfeest. Dit tweedaagse feest staat ook dit jaar weer geheel in het teken van theater, dans, beeldende kunst, film, beeldcultuur, literatuur en muziek.

Op de tweede dag (zondag 15 september) is er ook een Utrechtse Boekenmarkt op het Vredenburgplein. De markt bevat ruim 175 boekenkramen. Daarbij organiseert Bibliotheek Utrecht in het Stadhuis een ware Boekenapotheek. En in de ILFU Boekenparade wordt alvast vooruitgeblikt op het literaire najaar met onder andere Geert Mak, Dimitri Verhulst, Manon Uphoff en Ronald Giphart.

Verder lezen? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

 • Conny Braam in Pakhuis de Zwijger

  19 mei 2020

  Woensdag 27 mei gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met Conny Braam in Pakhuis de Zwijger. Braam zal in het gesprek inzicht geven in haar werk en het schrijven van haar laatste roman Wij zijn de wr...

  Lees het hele bericht
 • Maggie Aderin-Pocock als keynote spreker op Bessensap 2020

  19 mei 2020

  Op vrijdag 12 juni vindt Bessensap 2020 voor het 20e jaar plaats! Dat vieren ze groots met ruim 350 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers. In lijn met de verlengde maatregelen van het kabine...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda