Geert Mak staat op het Uitfeest in Utrecht

14 en 15 september is het weer tijd voor hét culturele festival van Utrecht: het Uitfeest. Dit tweedaagse feest staat ook dit jaar weer geheel in het teken van theater, dans, beeldende kunst, film, beeldcultuur, literatuur en muziek.

Op de tweede dag (zondag 15 september) is er ook een Utrechtse Boekenmarkt op het Vredenburgplein. De markt bevat ruim 175 boekenkramen. Daarbij organiseert Bibliotheek Utrecht in het Stadhuis een ware Boekenapotheek. En in de ILFU Boekenparade wordt alvast vooruitgeblikt op het literaire najaar met onder andere Geert Mak, Dimitri Verhulst, Manon Uphoff en Ronald Giphart.

Verder lezen? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

 • Stefan Brijs op de Vlaamse Boekenbeurs (op 10/11 en 11/11)

  17 oktober 2019

  Elke Vandersypen gaat in gesprek met Stefan Brijs over zijn nieuwste roman Zonder liefde op auteurspodium Woordenhoek op de Vlaamse Boekenbeurs. Ook zal hij signeren op de VBKU stand 401. Op zo...

  Lees het hele bericht
 • Stefan Brijs bij boekhandel van der Velde in Drachten

  17 oktober 2019

  De Vlaamse auteur Stefan Brijs brak in 2005 bij het grote publiek door met zijn roman 'De engelenmaker'. In 2011 verscheen zijn ook goed ontvangen roman 'Post voor mevrouw Bromley'. Dit najaar ver...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda