Geert Mak staat op het Uitfeest in Utrecht

14 en 15 september is het weer tijd voor hét culturele festival van Utrecht: het Uitfeest. Dit tweedaagse feest staat ook dit jaar weer geheel in het teken van theater, dans, beeldende kunst, film, beeldcultuur, literatuur en muziek.

Op de tweede dag (zondag 15 september) is er ook een Utrechtse Boekenmarkt op het Vredenburgplein. De markt bevat ruim 175 boekenkramen. Daarbij organiseert Bibliotheek Utrecht in het Stadhuis een ware Boekenapotheek. En in de ILFU Boekenparade wordt alvast vooruitgeblikt op het literaire najaar met onder andere Geert Mak, Dimitri Verhulst, Manon Uphoff en Ronald Giphart.

Verder lezen? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

 • Oek de Jong bij Boekhandel Limerick in Gent

  23 augustus 2019

  ‘Een avond met Oek de Jong bij Boekhandel Limerick in Gent’ – Oek de Jong is op 12 september te gast bij Boekhandel Limerick in Gent om te praten over zijn nieuwe roman Zwarte schuur, en zal wor...

  Lees het hele bericht
 • Niña Weijers in Passa Porta, Brussel

  23 augustus 2019

  Niña Weijers gaat op zondag 15 september in gesprek met recensent en journalist Dirk Leyman over Kamers Antikamers, een boek over de poreuze grenzen tussen herinnerde, verzonnen en mogelijke leve...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda