Gronings Boekenfeest met prijsuitreiking Beste Groninger Boek 2023

Zaterdagavond 18 maart vindt het Gronings Boekenfeest plaats in het Forum Groningen. Tijdens deze avond zal ook de winnaar van het Beste Groninger Boek 2023 bekend worden gemaakt.

Voor deze prijs in de categorie non-fictie zijn onder andere Noordkrompen, zee-engelen en koffieboontjes van Koos Dijksterhuis en Ontaard land van Ineke Noordhoff genomineerd. De rest van de shortlist kun je hier vinden.

De genomineerde schrijvers zullen ook allemaal een fragment voorlezen. Daarnaast kun je boeken van de genomineerden kopen en laten signeren.

 

Datum: 18 maart

Tijden: 20.00 – 23.00 uur

Toegang: gratis

Locatie: Forum Groningen, Rabo Studio

Klik hier om kaartjes te reserveren

Meer nieuws

 • Auteurs van ‘De lezende mens’ geven lezing in Leeuwarden

  20 maart 2023

  Aan de hand van hun boek De lezende mens, geven Ruud Hisgen en Adriaan van der Weel een lezing tijdens Lettertreffen van Leeuwarden UNESCO City of Literature op 23 maart. Lettertreffen is een midd...

  Lees het hele bericht
 • Remco Daalder bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam over zijn nieuwe boek ‘Stadse beestjes’

  16 maart 2023

  Op woensdag 12 april interviewt Alexander Reeuwijk schrijvers Remco Daalder en Aglaia Bouma bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam. Over Stadse beestjes:  Maak kennis met de bijzonder...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Geverifieerd door MonsterInsights