Hendrik Noten over ‘Fantoomgroei’ in Rijnlandse Boekhandel

Op dinsdag 10 november komt Sander Noten in het Dorpscentrum van Oegstgeest vertellen over zijn boek ‘Fantoomgroei’, dat hij samen met Sander Heijne schreef.

Over Fantoomgroei:

Sander Heijne en Hendrik Noten laten in ‘Fantoomgroei’ zien dat onze economie al ver voor de coronacrisis ontspoorde. Bedrijfswinsten zijn sinds de jaren tachtig geëxplodeerd, maar werkenden zagen de economische groei nauwelijks terug in hun portemonnee. Vitale sectoren als de zorg, het onderwijs en de politie werden ondertussen uitgehold. Hoe kan dat? En waarom accepteren we dat?

Over het interview:

Op 3 november wordt Hendrik Noten geïnterviewd in de Rijnlandse Boekhandel.

Aanvang 19:30 uur, toegang 10 euro.

Vanzelfsprekend worden tijdens de lezing alle Corona-maatregelen nageleefd.

Reserveer een kaartje via de mail, bel de boekhandel of kom langs in de winkel. Kijk voor meer informatie, hier.

Meer nieuws

 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht
 • Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

  27 oktober 2020

  Zondag 1 november om 3 uur 's middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek 'Het is aan ons' via een livestream vanuit Paradiso. Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda