Jan Brokken leest voor uit De rechtvaardigen in Nijmegen

Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) brengen op zaterdag 30 november hun tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen voor Kunst in de Kamer in Nijmegen. Jan Brokken leest twee verhalen voor uit zijn boek De rechtvaardigen, één over de redder, consul Jan Zwartendijk, en één over geredden, Leo en Bella Adler.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Geza Frid, Ernest Bloch en Franz Schubert.

Boekverkoop: Jan Brokken signeert in de pauze.

Datum: zaterdag 30 november

Aanvang: 20.00 uur

Duur: 2 x 50 minuten

Plaats: Kunst in de Kamer, Nijmegen

Informatie, reserveren en kaartverkoop: Alleen voor leden KidK

Meer nieuws

 • Oek de Jong bij Boekhandel Limerick in Gent

  23 augustus 2019

  ‘Een avond met Oek de Jong bij Boekhandel Limerick in Gent’ – Oek de Jong is op 12 september te gast bij Boekhandel Limerick in Gent om te praten over zijn nieuwe roman Zwarte schuur, en zal wor...

  Lees het hele bericht
 • Niña Weijers in Passa Porta, Brussel

  23 augustus 2019

  Niña Weijers gaat op zondag 15 september in gesprek met recensent en journalist Dirk Leyman over Kamers Antikamers, een boek over de poreuze grenzen tussen herinnerde, verzonnen en mogelijke leve...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda