Jan Brokken leest voor uit De rechtvaardigen in Nijmegen

Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) brengen op zaterdag 30 november hun tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen voor Kunst in de Kamer in Nijmegen. Jan Brokken leest twee verhalen voor uit zijn boek De rechtvaardigen, één over de redder, consul Jan Zwartendijk, en één over geredden, Leo en Bella Adler.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Geza Frid, Ernest Bloch en Franz Schubert.

Boekverkoop: Jan Brokken signeert in de pauze.

Datum: zaterdag 30 november

Aanvang: 20.00 uur

Duur: 2 x 50 minuten

Plaats: Kunst in de Kamer, Nijmegen

Informatie, reserveren en kaartverkoop: Alleen voor leden KidK

Meer nieuws

 • Jan Brokken over De rechtvaardigen in Neerijnen

  6 augustus 2020

  In het kader van 75 jaar bevrijding en in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland Geldermalsen geeft Jan Brokken op donderdagmiddag 1 oktober een lezing over zijn internationale bestseller De rechtv...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken bij concertlezing Chopin in Den Haag-Loosduinen

  6 augustus 2020

  Op uitnodiging van Cultuuranker Loosduinen brengen Jan Brokken (tekst) en Marcel Worms (piano) op zondag 4 oktober hun programma Chopin rond de Evenaar in Bibliotheek Nieuw Waldeck in Den Haag-Loosdui...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda