Jan Brokken leest voor uit De rechtvaardigen in Nijmegen

Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) brengen op zaterdag 30 november hun tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen voor Kunst in de Kamer in Nijmegen. Jan Brokken leest twee verhalen voor uit zijn boek De rechtvaardigen, één over de redder, consul Jan Zwartendijk, en één over geredden, Leo en Bella Adler.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel, Geza Frid, Ernest Bloch en Franz Schubert.

Boekverkoop: Jan Brokken signeert in de pauze.

Datum: zaterdag 30 november

Aanvang: 20.00 uur

Duur: 2 x 50 minuten

Plaats: Kunst in de Kamer, Nijmegen

Informatie, reserveren en kaartverkoop: Alleen voor leden KidK

Meer nieuws

 • Stefan Brijs op de Vlaamse Boekenbeurs (op 10/11 en 11/11)

  17 oktober 2019

  Elke Vandersypen gaat in gesprek met Stefan Brijs over zijn nieuwste roman Zonder liefde op auteurspodium Woordenhoek op de Vlaamse Boekenbeurs. Ook zal hij signeren op de VBKU stand 401. Op zo...

  Lees het hele bericht
 • Stefan Brijs bij boekhandel van der Velde in Drachten

  17 oktober 2019

  De Vlaamse auteur Stefan Brijs brak in 2005 bij het grote publiek door met zijn roman 'De engelenmaker'. In 2011 verscheen zijn ook goed ontvangen roman 'Post voor mevrouw Bromley'. Dit najaar ver...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda