Jan Brokken & Lidy Blijdorp (cello) & Tobias Borsboom (piano) muziek- en tekstprogramma ‘De rechtvaardigen’ in Velp

Op uitnodiging van boekhandel Jansen & De Feijter brengen Jan Brokken (tekst), Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) op dinsdag 30 november hun indrukwekkende tekst- en muziekprogramma De rechtvaardigen in de Grote Kerk in Velp. Een programma dat twee keer eerder uitgesteld moest worden vanwege Covid, maar nu dan eindelijk in een prachtige ambiance kan plaatsvinden.

Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn internationale bestseller De rechtvaardigen, één over de redder, de Nederlandse consul in Litouwen, Jan Zwartendijk, en één over geredde Joodse vluchtelingen Leo en Bella Adler.

Aangrijpende verhalen over een van de grootste reddingsoperaties uit de Tweede Wereldoorlog.

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom voeren werken uit van Dmitri Sjostakovitsj, de Nederlandse componist Henriëtte Bosmans, Maurice Ravel (Kaddisj, het Joodse gebed voor de doden), Max Bruch, Ernest Bloch (o.a. het meeslepende Prayer) en Franz Schubert.

Boekverkoop: Jan Brokken signeert in de pauze.

 

datum: dinsdag 30 november

aanvang: 20.00 uur

plaats: Grote Kerk,

Kerkstraat 32,

6883 HT Velp

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.eenpassievoorboeken.nl

Meer nieuws

 • Jan Brokken in Cortina d’Ampezzo (It)

  11 januari 2022

  On Friday 4 February, at the invitation of the literary festival Una Montagna di Libri, Jan Brokken will talk to Alessandro Mezzena Lona about his Italian bestseller L'Anima delle città in the librar...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken op het Baltic Sea Festival in Brussel – Middagvoorstelling

  13 december 2021

  Geannuleerd vanwege covid/omiikron en de jongste sanitaire maatregelen van de Belgische regering. Het festival wordt naar een nader te bepalen datum verplaatst. Van 28 t/m 30 januari vindt in het M...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda