Jan Brokken met het muzikale programma ‘Parade, het Parijs van Erik Satie’ in Zaltbommel

Op uitnodiging van het Emmy Verhey Festival en naar aanleiding van zijn jongste boek Stedevaart brengen Jan Brokken (tekst), Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (alt- en sopraansaxofoon) hun wervelende, vijf kwartier durende programma Parade, het Parijs van Erik Satie op zaterdag 12 september in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. Tobias Borsboom (piano) en Peter Vigh (alt- en sopraansaxofoon) voeren bekende en minder bekende werken uit van Erik Satie, Jan Brokken vertelt over een van de kortste en wonderlijkste theaterproducties die in Parijs tot stand kwam, Parade, met muziek van Erik Satie, decor en kostuums van Pablo Picasso, choreografie van Léonide Massine en uitvoering Les Ballets Russes. Onder het motto Sois moderne, Wees modern!

Een geweldige voorstelling rond die malle Satie. We hebben genoten. – Freek de Jonge en Hella de Jonge

Om het aantal bezoekers i.v.m. Covid-19 te beperken, zullen Jan Brokken, Tobias Borsboom en Peter Vigh hun programma 2 x op dezelfde middag uitvoeren.

datum: 12 september

tijd: 13.30- 14.45 uur (eerste voorstelling)

16.30 tot 17.45 uur (tweede voorstelling)

plaats: Gasthuiskapel,

Gasthuisstraat 34,

5301 CC Zaltbommel

informatie&reserveren&kaartverkoop: www.emmyverheyfestival.nl

 

 

Meer nieuws

 • Livestream concertlezing bij de presentatie ‘De tuinen van Buitenzorg’ van Jan Brokken

  15 januari 2021

  Concertlezing met Jan Brokken (tekst) en Tobias Borsboom (piano) bij de verschijning van De tuinen van Buitenzorg Als Jan Brokken op de radio De tuinen van Buitenzorg van Leopold Godowsky hoort, ...

  Lees het hele bericht
 • Schrijvers on Stage met Jan Brokken

  15 januari 2021

  Oscar Kocken spreekt in de online editie van Schrijvers on Stage met Jan Brokken, een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het genre literaire non-fictie, romans en reisverhalen. Deze online ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda