Jan Brokken op het Baltic Sea Festival in Brussel – Middagvoorstelling

Geannuleerd vanwege covid/omiikron en de jongste sanitaire maatregelen van de Belgische regering. Het festival wordt naar een nader te bepalen datum verplaatst.

Van 28 t/m 30 januari vindt in het Muziekcentrum Flagey in Brussel-Elsene het Baltic Sea Festival plaats. In aanwezigheid van o.a. Arvo Pärt en Gidon Kremer, twee helden uit Jan Brokken’s internationale everseller Baltische zielen. Met een jubileumconcert viert Gidon Kremer het 25-jarige bestaan van het veelgeroemde Baltische kamerorkest Kremerata Baltica en zal dat concert openen met Fratres van Arvo Pärt. Het Collegium Vocale o.l.v. Philippe Herreweghe zal de Bach cantates geschreven voor de koning van Polen uitvoeren. Op dit fantastische Baltische evenement mocht Jan Brokken natuurlijk niet ontbreken. Op zondag 30 januari geeft hij een korte inleiding op zijn boek Baltische zielen en gaat hij in gesprek met de bekende Klara-presentator Pat Donnez, over Arvo Pärt, Gidon Kremer, Mark Rothko, Sergej Eisenstein, en andere Baltische zielen.

 

Datum: 30 januari

Tijd: 11.00 tot 12.00 uur

Plaats: Studio 1

Flagey Muziekcentrum

Heilig-Kruisplein

1050 Brussel-Elsene

Entree: 11 euro, 9 euro voor houders van reductiekaart

Reserveren&kaartverkoop: www.flagey.be

 

 

Meer nieuws

 • Jan Brokken over De kampschilders in Groningen

  11 augustus 2022

  Op zondag 13 november gaat dichter Rense Sinkgraven in gesprek met Jan Brokken over zijn nieuwste boek De kampschilders in de geheel gerenoveerde boekhandel Van der Velde aan het A-Kerkhof in Groninge...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken in gesprek met Philip Dröge over ‘De kampschilders’ op het Geschiedenisfestival in Haarlem

  11 augustus 2022

  Niet te missen: op zaterdagmiddag 15 oktober gaat Philip Dröge, schrijver van Moederstad, Jakarta, een familiegeschiedenis, in gesprek met Jan Brokken over diens nieuwste boek De kampschilders op het...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda