Kees Verhoeven bij debat over De Clickbait Democratie in De Rode Hoed

Kees Verhoeven, auteur van De democratie crasht neemt deel aan het debat over De Clickbait Democratie op dinsdag 30 mei in De Rode Hoed. Dit debat gaat over hoe de democratie wordt beïnvloedt door sociale media en het ‘clickbait-gedrag’ van politici. De andere deelnemers van het debat zijn Carla Hoetink en Coen van de Ven. Casper Thomas is de moderator van de avond.

In De democratie crasht laat Kees Verhoeven aan de hand van zijn ervaringen in de Tweede Kamer zien hoe digitalisering de democratie veranderde. Hij maakt duidelijk hoe digitale technologie ons in haar greep heeft en ons denken en doen beïnvloedt, en geeft antwoord op de vragen: Wat kunnen we doen om digitalisering in goede banen te leiden? Hoe kunnen we onze democratie redden?

 

Datum: 30 mei

Aanvang: 20.00 uur

Locatie: De Rode Hoed,  Keizersgracht 102 Amsterdam

Kaarten: €15,00 normaal / €13,50 CJP, studenten- of stadspas

Klik hier om kaarten te kopen

Klik hier voor meer informatie

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights