Koen Caris bij Vrijdag Live Talkshow

Na schrijfervaring te hebben opgedaan bij o.a. BNNVARA en Theater Bellevue publiceerde Koen Caris onlangs zijn eigen werk. Zijn beklemmende debuutroman Stenen eten werd geprezen door het Parool als ‘Een indrukwekkend debuut, vol buitensporige en doodnormale pijn, gevat in heldere zinnen met subtiel-lyrische toetsen’ en ook Broese Boekverkopers was onder de indruk: het is de Roman van de Maand augustus. Om meer te horen over dit indrukwekkende verhaal zal Grietje Braaksma Koen Caris interviewen tijdens de Vrijdag Live! Talkshow in de Neude bibliotheek.

Datum: vrijdag 24 september
Locatie: Grote Hal van de Neude bibliotheek in Utrecht
Aanvang: inloop vanaf 17.00 uur, start 17.30.

Let op: aanmelden voor de talkshow is verplicht en kan via de website van de bibliotheek. Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Rob van Essen over ‘Miniapolis’ bij Van der Velde in Sneek.

  22 september 2021

  Op woensdag 19 januari geeft Rob van Essen een lezing over zijn nieuwe boek Miniapolis in Sneek. Datum: 19 januari Tijd: vanaf 19.30 Locatie: Van der Velde Sneek, Kruizebroederstraat 36, Snee...

  Lees het hele bericht
 • Rob van Essen over ‘Miniapolis’ bij Kennemer boekhandel in Haarlem.

  22 september 2021

  Op vrijdag 19 november geeft Rob van Essen een lezing over zijn nieuwe boek Miniapolis in Haarlem. Datum: 19 november Tijd: vanaf 20.00 Locatie: Kennemer Boekhandel, Kleverparkweg 3, Haarlem ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda