Lander Deweer over ‘De vergeten voettocht van Vincent van Gogh’ in De Wattenfabriek Herzele, België

Donderdagavond 8 juni geeft Lander Deweer een lezing over zijn boek De vergeten voettocht van Vincent van Gogh in de Wattenfabriek in Herzele. Tijdens de lezing openbaart Lander Deweer Van Goghs voettocht naar Korsele stap voor stap en vertelt hij over zijn eigen zoektocht naar de betekenis van dit verhaal.

De vergeten voettocht van Vincent van Gogh is een meeslepend en verrassend verhaal over een ontluikend kunstenaarschap en een geloofsgemeenschap in verval waarin Lander Deweer de vriendschap tussen de jonge Van Gogh en zijn vergeten mentor opnieuw tot leven wekt.

 

Datum: 8 juni

Tijden: 20.00 – 22.00 uur

Locatie: De Wattenfabriek, Solleveld 35 Herzele, België

Toegang: gratis, wel aanmelden via cultuur@herzele.be of bel naar 053 73 74 36

Klik hier voor meer informatie

 

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights