Lezing Sander Heijne over ‘Fantoomgroei’ op Landgoed de Wilmersberg

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg organiseren dit najaar weer een aantal lezingen met aansprekende namen. Op zondag 1 november spreekt Sander Heijne over ‘Fantoomgroei’.

Over Fantoomgroei

Sander Heijne en Hendrik Noten laten in ‘Fantoomgroei’ zien dat onze economie al ver voor de coronacrisis ontspoorde. Bedrijfswinsten zijn sinds de jaren tachtig geëxplodeerd, maar werkenden zagen de economische groei nauwelijks terug in hun portemonnee. Vitale sectoren als de zorg, het onderwijs en de politie werden ondertussen uitgehold. Hoe kan dat? En waarom accepteren we dat?

Over de lezing:

Boekhandel Broekhuis en Landgoed de Wilmersberg organiseren de lezingen volgens de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor zal er minder zaalcapaciteit zijn dan u van ons gewend bent. Er zijn dus een beperkt aantal tickets beschikbaar. De middag is inclusief een kop koffie of thee en er is uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen en aansluitend zal Sander zijn boeken signeren.

Zondag 1 november

Zaal open: 14.00 uur

Start lezing: 14.30 – 16.00 uur

Entree: 12,50

Kijk voor tickets op de website.

Meer nieuws

 • Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan bij Crossing Border Festival

  28 oktober 2020

  Op zaterdag 7 november zijn Sebastiaan Chabot en Naoise Dolan tijdens het Crossing Border Festival onderdeel van het online avondprogramma The Chronicles, het unieke jaarlijks terugkerende residentie...

  Lees het hele bericht
 • Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

  27 oktober 2020

  Zondag 1 november om 3 uur 's middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek 'Het is aan ons' via een livestream vanuit Paradiso. Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda