Merlijn Twaalfhoven presenteert ‘Het is aan ons’ in livestream met Paradiso

Zondag 1 november om 3 uur ’s middags presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn boek ‘Het is aan ons’ via een livestream vanuit Paradiso.
Hoe kunnen kunstenaars bijdragen aan grote vraagstukken als ongelijkheid en klimaatopwarming? Hoe kunnen veel meer mensen de kunstenaar in zichzelf wakker maken en hun idealisme omzetten in praktische daden? Moderator Marcella van der Kruk gaat hierover in gesprek met Merlijn Twaalfhoven(componist en schrijver), Carolien Gehrels (Arcadis, voormalig wethouder Amsterdam), Farid Tabarki (trendwatcher, studio Zeitgeist), Klaas van Egmond (schrijver en hoogleraar Milieukunde en Duurzaamheid aan de Universiteit Utrecht) en Adelheid Roosen(theater- en filmmaker).
Tijdens deze livestream presenteert Merlijn Twaalfhoven zijn nieuwe boek ‘Het is aan ons’, waarin hij stelt dat de vaardigheden van de kunstenaar een grote rol kunnen spelen in een tijd van onzekerheid en verandering.
Programma i.s.m. het Warming UpFestival, The Turn Club&Uitgeverij Atlas Contact.

 

Meer nieuws

 • Iris Sommer te gast bij SPUI25

  26 november 2020

  Iris Sommer, auteur van het onlangs verschenen boek Het vrouwenbrein, is op 10 december te gast bij SPUI25. Hier gaat zij in gesprek met auteur, publicist, performer en geboren feminist Vréneli Stad...

  Lees het hele bericht
 • Oek de Jong signeert bij Paagman

  24 november 2020

  Op 12 november won Oek de Jong de Boekenbon Literatuurprijs 2020 voor zijn roman Zwarte schuur en diezelfde week verscheen zijn essaybundel Het glanzend zwart van mosselen. Zaterdag 12 december sig...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda