Milio van de Kamp 24 september gast op festival ‘Voor niets gaat de zon op’ in Winterswijk

Zondag 24 september 2023 vindt de tweede editie plaats van het gratis festival ‘Voor Niets Gaat De Zon Op’.Een van de gasten is Milio van de Kamp, auteur van Misschien moet je iets lager mikken om over kansongelijkheid in gesprek te gaan.

De dag staat in het teken van gezelligheid, muziek en inspiratie. Voor het hele gezin. Voor jong & oud, rijk & arm. Het festival is van 11.30 tot 17.00 uur bij ‘t Kreil aan de Dingstraat 25 in Winterswijk.

https://www.winterswijk.nl/voor-niets-gaat-de-zon-op-ben-jij-er-bij

Meer nieuws

 • Arvo Pärt en de verstilling op Vocallis Festival in Maastricht Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano), Joachim Eijlander (cello)

  25 september 2023

  Op woensdag 25 oktober brengen Jan Brokken (tekst), Jeroen van Veen (piano) en Joachim Eijlander (cello) hun indrukwekkende programma Arvo Pärt en de verstilling in boekhandel Dominicanen in Maastric...

  Lees het hele bericht
 • Jan Brokken en het Berlage Saxofoon Kwartet brengen hun programma Heimwee in Theater Stroud Putten

  25 september 2023

  Op uitnodiging van Randmeerconcerten brengen Jan Brokken (tekst) en het Berlage Saxofoon Kwartet op zaterdag 25 november hun alom bejubelde programma Heimwee in Theater Stroud in Putten. Niets is m...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights