Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison bij Atlas Contact

Donderdag 16 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison. Iedereen die het werk van Toni Morrison kent of wil leren kennen, is van harte uitgenodigd voor deze avond in het Tuinhuis van Atlas Contact.

We nodigen iedereen uit haar/zijn/hun favoriete Morrison-boek mee te brengen om samen aan de hand van lievelingsfragmenten het gesprek aan te gaan over hoe Toni Morrisons boeken ons veranderd hebben en nog kunnen veranderen.

De toegang is kosteloos, aanmelden is verplicht via prnon-fictie@atlascontact.nl 

datum: 16 februari

tijd: 20:00 -21:00 uur

locatie: Prinsengracht 911-915, Amsterdam

 

Meer nieuws

 • Daan Heerma van Voss te gast bij Cultuurpodium Porgy en Bess

  26 februari 2024

  Op donderdag 21 maart is Daan Heerma van Voss te gast bij Cultuurpodium Porgy en Bess. Hier zal hij in gesprek gaan over zijn nieuwe boek Geen vaarwel vandaag.  Locatie: Cultuurpodium Porgy en Bes...

  Lees het hele bericht
 • Charles Groenhuijsen bij Paagman over Super Tuesday

  23 februari 2024

  Donderdag 29 februari a.s. zijn Amerikakenners Charles Groenhuijsen en Willem Post om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij evalueren de Amerikaan...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights