Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison bij Atlas Contact

Donderdag 16 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrison, de taal en de boeken van Toni Morrison. Iedereen die het werk van Toni Morrison kent of wil leren kennen, is van harte uitgenodigd voor deze avond in het Tuinhuis van Atlas Contact.

We nodigen iedereen uit haar/zijn/hun favoriete Morrison-boek mee te brengen om samen aan de hand van lievelingsfragmenten het gesprek aan te gaan over hoe Toni Morrisons boeken ons veranderd hebben en nog kunnen veranderen.

De toegang is kosteloos, aanmelden is verplicht via prnon-fictie@atlascontact.nl 

datum: 16 februari

tijd: 20:00 -21:00 uur

locatie: Prinsengracht 911-915, Amsterdam

 

Meer nieuws

 • Marja Vuijsje en Bahram Sadeghi in gesprek over Iran tijdens Mandela-dag

  30 januari 2023

  Zondag 5 februari gaan Bahram Sadeghi, auteur van De aanslag die onze levens veranderde, en Marja Vuijsje, auteur van het recent verschenen Volgend jaar in Teheran, met elkaar in gesprek over Iran in ...

  Lees het hele bericht
 • Lezing met Ianthe Mosselman in Pantheon Boekholt

  26 januari 2023

  Woensdag 1 februari geeft Ianthe Mosselman samen met literair recensent Dieuwertje Mertens een lezing in Pantheon Boekholt in Amsterdam. Zij zullen in gesprek gaan over Mosselman's Al die liefde en wo...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Verified by MonsterInsights