Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge

Zondag 19 februari viert Neske Beks, schrijver van het essay De Kleine Morrisonde taal en de boeken van Toni Morrison in Concertgebouw Brugge. Het wordt een bijzondere boekvoorstelling voor iedereen die het werk van Toni Morrison kent of wil leren kennen.

 

Neske Beks nodigt iedereen uit haar/zijn/hun favoriete Morrison-boek mee te brengen om samen aan de hand van lievelingsfragmenten het gesprek aan te gaan over hoe Toni Morrisons boeken ons veranderd hebben en nog kunnen veranderen.

 

Datum: 19 februari

Aanvang: 11.00 uur

Kaartjes: €10,00 (€5,50 voor jongeren onder 26)

Locatie: ’t Zand 34, Brugge, België

Klik hier om kaartjes te kopen

 

Meer nieuws

 • Auteurs van ‘De lezende mens’ geven lezing in Leeuwarden

  20 maart 2023

  Aan de hand van hun boek De lezende mens, geven Ruud Hisgen en Adriaan van der Weel een lezing tijdens Lettertreffen van Leeuwarden UNESCO City of Literature op 23 maart. Lettertreffen is een midd...

  Lees het hele bericht
 • Remco Daalder bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam over zijn nieuwe boek ‘Stadse beestjes’

  16 maart 2023

  Op woensdag 12 april interviewt Alexander Reeuwijk schrijvers Remco Daalder en Aglaia Bouma bij boekhandel Maximus Hilligersberg in Rotterdam. Over Stadse beestjes:  Maak kennis met de bijzonder...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Geverifieerd door MonsterInsights