Neske Beks viert de literatuur van Toni Morrison op Toni Morrison day in Mino Art Space

Zaterdag 18 februari, de dag dat Toni Morrison haar 92ste verjaardag zou vieren als ze nog zou leven, viert Neske Beksschrijver van het essay De Kleine Morrisonde taal en de boeken van Toni Morrison in Mino Art Space. Daarnaast zullen ze Lezen als Ritueel: De Boekcirkels launchen.

 

Neske Beks nodigt iedereen uit haar/zijn/hun favoriete Morrison-boek mee te brengen om samen aan de hand van lievelingsfragmenten het gesprek aan te gaan over hoe Toni Morrisons boeken ons veranderd hebben en nog kunnen veranderen.

 

Datum: 18 februari

Aanvang: 16.00 uur

Locatie: Joossensgang 10A, Antwerpen, België

 

Meer informatie volgt

Meer nieuws

 • Merel Leeman over ‘De Keien’ bij Donner in Rotterdam.

  21 februari 2024

  Op donderdag 29 februari geeft Merel Leeman een lezing in het Roterodamum Café in het theater van Donner. Merel Leeman is schrijver, historicus en literatuurwetenschapper en auteur van het boek 'De K...

  Lees het hele bericht
 •   Jan Brokken over ‘De ontdekking van Holland’ in ‘s-Hertogenbosch 

  21 februari 2024

  Op uitnodiging van de bibliotheek gaat Mijke Pol op maandag 8 april in gesprek met Jan Brokken over zijn nieuwe boek De ontdekking van Holland in Huis 73 in Den Bosch. Achter de witte vitrage van ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights