Rebekka de Wit bij ‘Het grote onbekende’ in Artis, een Brainwash Special

Kosmische vragen over tijd, ruimte en onze plek in het heelal door hoogleraar sterrenkunde Gijs Nelemans, theatermaker Rebekka de Wit, astrobioloog Inge Loes ten Kate en ARTIS-sterrenkundige Milo Grootjen.

Wat als we aan de andere kant van het universum waren geboren? Waar liggen de grenzen van ons voorstellingsvermogen? En welke grote ontdekkingen over het heelal gaan we in de toekomst nog doen? Tijdens deze filosofische en wetenschappelijke ruimtereis nemen de ARTIS-Academie en Brainwash Festival je mee op zoek naar antwoorden over het heelal.

Theatermaker Rebekka de Wit maakt onze nietigheid ten opzichte van al dat niet-weten invoelbaar.

Tijd: 20.00 (inloop 19.30)

Locatie: Planetarium van Artis, Plantage Kerklaan 59 I, Amsterdam

Prijs: € 19,50 regulier (€ 17,50 ARTIS-leden), inclusief drankje achteraf

Klik hier voor meer informatie en tickets

Meer nieuws

 • Fokke Obbema bij Winterzinnen in Dwingeloo

  19 november 2019

  Op zaterdag 28 december vindt in Dwingeloo Winterzinnen plaats. Tussen 16.00 en 20.50 uur kunnen bezoekers genieten van literatuur, muziek, en een maaltijd op een sfeervolle locatie. Fokke Obbema geef...

  Lees het hele bericht
 • Suzanne Rethans te gast in Paagman

  18 november 2019

  Op zaterdag 7 december  is Suzanne Rethans om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zal naar aanleiding van haar boek Begeerd en verguisd een lezing geven. Aa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda