Rebekka de Wit bij ‘Het grote onbekende’ in Artis, een Brainwash Special

Kosmische vragen over tijd, ruimte en onze plek in het heelal door hoogleraar sterrenkunde Gijs Nelemans, theatermaker Rebekka de Wit, astrobioloog Inge Loes ten Kate en ARTIS-sterrenkundige Milo Grootjen.

Wat als we aan de andere kant van het universum waren geboren? Waar liggen de grenzen van ons voorstellingsvermogen? En welke grote ontdekkingen over het heelal gaan we in de toekomst nog doen? Tijdens deze filosofische en wetenschappelijke ruimtereis nemen de ARTIS-Academie en Brainwash Festival je mee op zoek naar antwoorden over het heelal.

Theatermaker Rebekka de Wit maakt onze nietigheid ten opzichte van al dat niet-weten invoelbaar.

Tijd: 20.00 (inloop 19.30)

Locatie: Planetarium van Artis, Plantage Kerklaan 59 I, Amsterdam

Prijs: € 19,50 regulier (€ 17,50 ARTIS-leden), inclusief drankje achteraf

Klik hier voor meer informatie en tickets

Meer nieuws

 • Marathoninterview met Midas Dekkers

  6 juli 2020

  Een traditie sinds 1986: gerenommeerde interviewers en even zo beroemde (of beruchte) gasten laten zich drie uur lang opsluiten in een studio. Om met elkaar te praten over leven, werk en alles dat daa...

  Lees het hele bericht
 • Gerdien Verschoor leest voor in de Walburgiskerk in Zutphen

  2 juli 2020

  Onder de titel ‘Een ode aan de kunst, de poëzie en de muziek’ is er op vrijdag 10 juli om 20 uur in de Walburgiskerk in Zutphen een bijzondere avondvoorstelling. De Zutphense auteur en kunsthisto...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda