Uitreiking Jan Hanlo Essayprijs

Donderdag 16 juni wordt in De Balie de Jan Hanlo Essayprijs uitgereikt. Deze tweejaarlijkse prijs is de belangrijkste essayprijs van Nederland. Van Atlas Contact is Simon/e van Saarloos genomineerd voor de  Jan Hanlo Essayprijs Groot – de beste essaybundel. Daarnaast is er ook de Jan Hanlo Essayprijs Klein: de prijs voor het beste ongepubliceerde essay.  De Jan Hanlo Essayprijs werd voor het eerst uitgereikt in 1999, na de dertigste sterfdag van de schrijver.

Tijdens de prijsuitreiking met avondvullend programma worden de winnaars bekendgemaakt. Toegang is kosteloos, aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Meer nieuws

 • Steffie van den Oord te gast op Zomerfestival in Gouda

  17 mei 2019

  Steffie van den Oord is met verschillende andere auteurs te gast op het Zomerfestival in Gouda. Tijd en datum: van 9 tot 17 uur, zaterdag 22 juni Locatie: Chocoladefabriek (Klein Amerika 20, Gou...

  Lees het hele bericht
 • Een vrolijke vogelavond rond het tijdschrift De scharrelaar in het Torpedotheater in Amsterdam

  16 mei 2019

  Onlangs verscheen bij Atlas Contact het eerste nummer van De scharrelaar, een nieuw literair tijdschrift voor vogelliefhebbers, dat wordt geschreven door vogelaars met liefde voor schrijven en door s...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda