Adriaan van Dis en P.F. Thomése genomineerd voor Storytel Luisterboek Award 2015

Donderdag 9 mei heeft Job Cohen in Kunststof op radio 1 de vijf nominaties bekend gemaakt voor de Storytel Luisterboek Award. Adriaan van Dis met Ik kom terug en Schaduwkind  van P.F. Thomése maken kans op de Storytel Luisterboek Award 2015. Beide auteurs hebben hun boek zelf voorgelezen. In de aflevering van Kunststof van maandag 18 mei wordt de prijs uitgereikt.

Andere genomineerde n zijn Een weeffout in onze sterren van John Green, gelezen door Beatrice van der Poel, Het leven van Pi van Yann Martel, gelezen door Beatrice van der Poel en Van het westelijk front geen nieuws van Erich Maria Remarque, gelezen door Jan Meng.

Meer nieuws

 • 10 vragen aan Daan Heerma van Voss

  10 juni 2024

  Geen vaarwel vandaag is door de pers geprezen als betoverend, warm, indringend en intiem. Daan Heerma van Voss schreef een familieroman met levensechte personages die elkaar zowel afstoten als onlosma...

  Lees het hele bericht
 • OVT zendt 3-delige podcast uit over ‘De contractarbeiders van Deli’ van Reggie Baay

  10 juni 2024

  Vanaf zondag 9 juni zendt OVT op Radio NPO 1 de driedelige podcastserie ‘Verborgen Verbanden’ uit in de rubriek Het spoor terug. Deze podcast maakte auteur Reggie Baay in samenwerking met het Van ...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights