Adriaan van Dis en P.F. Thomése genomineerd voor Storytel Luisterboek Award 2015

Donderdag 9 mei heeft Job Cohen in Kunststof op radio 1 de vijf nominaties bekend gemaakt voor de Storytel Luisterboek Award. Adriaan van Dis met Ik kom terug en Schaduwkind  van P.F. Thomése maken kans op de Storytel Luisterboek Award 2015. Beide auteurs hebben hun boek zelf voorgelezen. In de aflevering van Kunststof van maandag 18 mei wordt de prijs uitgereikt.

Andere genomineerde n zijn Een weeffout in onze sterren van John Green, gelezen door Beatrice van der Poel, Het leven van Pi van Yann Martel, gelezen door Beatrice van der Poel en Van het westelijk front geen nieuws van Erich Maria Remarque, gelezen door Jan Meng.

Meer nieuws

 • Giuliano Da Empoli maakt op uitnodiging van het Institut français NL een tour door Nederland

  30 november 2023

  De Italiaans-Zwitserse schrijver Giuliano da Empoli maakt op uitnodiging van het Institut français NL een tour langs Utrecht, Amsterdam en Groningen. Da Empoli werd dit jaar uitgeroepen tot Nederland...

  Lees het hele bericht
 • Op 14 december verschijnt ‘Een verhaal brengt een verhaal voort’ van Jan Brokken en Charlotte Van den Broeck – Gouden Ganzenveer 2023

  29 november 2023

  Op 14 december verschijnt Een verhaal brengt een verhaal voort van Jan Brokken en Charlotte Van den Broeck. In deze Gouden Ganzenveer uitgave 2023, staan twee verhalen naast elkaar. Het verhaal van Ja...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights