Steffie van den Oord te gast bij OVT

Zondag 10 november is Steffie van den Oord te gast bij het programma OVT op Radio 1 (tussen 11.00u en 11.25u). Ze zal hier praten over haar boek Vonk. Een noodlottige liefde en de totstandkoming er van.

Ze ontdekte bij toeval in de stadsarchieven van Nijmegen de uitgebreide processtukken van een waar gebeurde liefdesmoord. De getuigenissen, vol verregaande details over de verhoren en met letterlijke uitspraken van de betrokkenen, vormde de basis van haar nieuwste werk.

Afgelopen zondag was ze te gast bij Kunststof TV, waarvan het interview hier terug te kijken is.

Meer nieuws

 • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

  11 april 2024

  Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

  Lees het hele bericht
 • 4 boekentips voor de Maand van het Natuurboek

  9 april 2024

  In de maand april vieren we het voorjaar met de Maand van het Natuurboek. Tijdens deze maand worden de mooiste natuurboeken in het zonnetje gezet. Uitgeverij Atlas Contact heeft een rijke geschiedenis...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights