Steffie van den Oord te gast bij OVT

Zondag 10 november is Steffie van den Oord te gast bij het programma OVT op Radio 1 (tussen 11.00u en 11.25u). Ze zal hier praten over haar boek Vonk. Een noodlottige liefde en de totstandkoming er van.

Ze ontdekte bij toeval in de stadsarchieven van Nijmegen de uitgebreide processtukken van een waar gebeurde liefdesmoord. De getuigenissen, vol verregaande details over de verhoren en met letterlijke uitspraken van de betrokkenen, vormde de basis van haar nieuwste werk.

Afgelopen zondag was ze te gast bij Kunststof TV, waarvan het interview hier terug te kijken is.

Meer nieuws

 • Adriaan van Dis bij aftrap van ‘Het Voorwoord van de Boekenweek’

  2 maart 2021

  Op vrijdag 5 maart vindt de aftrap van Het Voorwoord van de Boekenweek plaats, waarbij onder anderen Adriaan van Dis aanwezig zal zijn. Fidan Ekiz en Renze Klamer zetten vanuit de stadsschouwburg i...

  Lees het hele bericht
 • Witte suprematie & ik-challenge in de media

  2 maart 2021

  Vandaag verschijnt de internationale bestseller Witte suprematie & ik van Layla F. Saad. Om het belangrijke werk van Layla F. Saad bij een groot publiek onder de aandacht te brengen, organiseren...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda