Nieuwe boeken van A.H.J. Dautzenberg

Deze maand verschenen er twee nieuwe boeken van onze auteur A.H.J. Dautzenberg: de verhalenbundel Vijftig verhalen (Atlas Contact) en het dagboek Ik bestaat uit twee letters  (De Arbeiderspers). 

In Vijftig verhalen zijn ter gelegenheid van Dautzenbergs vijftigste verjaardag zijn beste verhalen verzameld en aangevuld met niet eerder gebundeld werk, zoals de in NRC Handelsblad gepubliceerde adaptatie van Van den vos Reynaerde. Ik bestaat uit twee letters bestaat uit een omvangrijke verzameling van dagboekaantekeningen, korte verhalen, betogen, brieven en strips.

Dautzenberg was afgelopen dinsdag te gast bij Kunststof van Radio 1, waar hij over deze nieuwe boeken sprak. De uitzending is hier terug te beluisteren.

Meer nieuws

 • Deze auteurs van Atlas Contact kun je zaterdag ontmoeten op Bookstoreday

  23 mei 2019

  Zaterdag 25 mei is het Independent Bookstoreday. Dan vieren onafhankelijke boekhandels de dag van het boek! Van Atlas Contact gaan de volgende auteurs die dag op pad: Hester den Boer, auteur van On...

  Lees het hele bericht
 • Akademiepenning van de KNAW voor Trudy Dehue

  16 mei 2019

  Trudy Dehue, emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, krijgt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt deze prijs eens in de...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda