Nieuwe boeken van A.H.J. Dautzenberg

Deze maand verschenen er twee nieuwe boeken van onze auteur A.H.J. Dautzenberg: de verhalenbundel Vijftig verhalen (Atlas Contact) en het dagboek Ik bestaat uit twee letters  (De Arbeiderspers). 

In Vijftig verhalen zijn ter gelegenheid van Dautzenbergs vijftigste verjaardag zijn beste verhalen verzameld en aangevuld met niet eerder gebundeld werk, zoals de in NRC Handelsblad gepubliceerde adaptatie van Van den vos Reynaerde. Ik bestaat uit twee letters bestaat uit een omvangrijke verzameling van dagboekaantekeningen, korte verhalen, betogen, brieven en strips.

Dautzenberg was afgelopen dinsdag te gast bij Kunststof van Radio 1, waar hij over deze nieuwe boeken sprak. De uitzending is hier terug te beluisteren.

Meer nieuws

 • ‘Moed en overmoed’ van Jessica Voeten en Angela Dekker op longlist Biografieprijs

  18 juni 2018

  Op de longlist voor de Nederlandse Biografieprijs 2018 staat 'Moed en overmoed, leven en tijd van Mata-Hari', geschreven door Jessica Voeten en Angela Dekker. De jury heeft uit meer dan honderdvijfti...

  Lees het hele bericht
 • Zomeraanbieding 2018

  18 juni 2018

  Bekijk hier de te verwachten titels van de zomeraanbieding 2018 voor Fictie, Non-fictie, Business Contact en Olympus. (meer…)

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda