Europese conferentie ‘Mindfulness in Organizations’

Op 11 oktober vindt de eerste Europese conferentie ‘Mindfulness in Organizations’ plaats in Nederland (Fort Voordorp). Deze conferentie is uniek binnen Europa en brengt kennis, vaardigheden en inspiratie over mindfulness in organisaties samen.

Bij deze conferentie zullen deskundigen over mindfulness, zoals Daniel Goleman en Wibo Koole, aan het woord komen. Goleman is psycholoog en auteur van onder andere de besteller Emotionele intelligentie. Koole is medeoprichter van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en auteur van onder meer Mindful werken. Tijdens de conferentie zullen voorbeelden aan bod komen die duidelijk maken waarom mindfulness belangrijk is in organisaties en op welke manier dit toegepast kan worden, wetenschappelijk onderzoek over mindfulness en masterclasses over hoe je mindfulness kan toepassen in je leiderschap en organisatie.

Kijk op de website van de conferentie voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Akademiepenning van de KNAW voor Trudy Dehue

  16 mei 2019

  Trudy Dehue, emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, krijgt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt deze prijs eens in de...

  Lees het hele bericht
 • David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

  15 mei 2019

  Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogr...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda