Europese conferentie ‘Mindfulness in Organizations’

Op 11 oktober vindt de eerste Europese conferentie ‘Mindfulness in Organizations’ plaats in Nederland (Fort Voordorp). Deze conferentie is uniek binnen Europa en brengt kennis, vaardigheden en inspiratie over mindfulness in organisaties samen.

Bij deze conferentie zullen deskundigen over mindfulness, zoals Daniel Goleman en Wibo Koole, aan het woord komen. Goleman is psycholoog en auteur van onder andere de besteller Emotionele intelligentie. Koole is medeoprichter van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en auteur van onder meer Mindful werken. Tijdens de conferentie zullen voorbeelden aan bod komen die duidelijk maken waarom mindfulness belangrijk is in organisaties en op welke manier dit toegepast kan worden, wetenschappelijk onderzoek over mindfulness en masterclasses over hoe je mindfulness kan toepassen in je leiderschap en organisatie.

Kijk op de website van de conferentie voor meer informatie.

Meer nieuws

 • J.H. Donnerprijs voor Maarten Asscher

  13 februari 2019

  Maarten Asscher heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Boekverkopersbond de J.H. Donnerprijs uitgereikt gekregen. De Boekverkopersbond kent de J.H. Donnerprijs toe aan een persoon die...

  Lees het hele bericht
 • De 3 denkfouten die iedereen maakt – jij dus ook

  7 februari 2019

  Planningen lopen bijna altijd uit, en we blijven zitten bij een slechte film ‘omdat het anders zonde is van ons geld.’ Onze hersenen staan helder denken nogal eens in de weg. De oorsprong van veel...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda