Veel media-aandacht voor En dan nu het goede nieuws

Ze zijn overal: bijzondere mensen die haast achteloos en vaak tegen de stroom in een fijnere plek maken van hun straat, dorp of de wereld. Journalisten Franka Hummels en Karin Sitalsing komen geregeld zulke verhalen tegen. Maar die halen lang niet altijd de krant, terwijl Hummels en Sitalsing er zelf wel altijd blij van worden. Daarom was het tijd om zulke verhalen een podium te geven in En dan nu het goede nieuws.

Onder tussen waren beide auteurs te gast in Met het oog op morgen, werd Franka Hummels geïnterviewd in Nachtkijkers en was Karin Sitalsing te horen bij RTV Noord.

 

 

Meer nieuws

 • Polderpolonaise-quiz: hoe goed ken jij Nederland?

  24 april 2019

  In het boek Polderpolonaise neemt illustrator Merel Corduwener de lezer mee op reis door Nederland. Ze neemt ons mee op ontdekkingstocht door woonwijken, natuurgebieden en weilanden, langs campingbarb...

  Lees het hele bericht
 • Maarten Asscher te gast bij Nooit meer slapen

  24 april 2019

  Maarten Asscher is op vrijdag 26 april te gast in het eerste uur van VPRO Nooit meer slapen. Begin maart verscheen de bundel Kort geluk. Hierin bundelde Asscher essays over geluk, levenskunst, taal, ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda